Bergshamra - året som gått

christmas_940

2016-11-25

Efter att ha genomfört ett av våra största projekt invigde vi det nya Bergshamra torg under maj. Det var folkfest med olika aktiviteter där såväl ung som gammal kunde hitta något passande!

Under året slog en del nya näringsidkare upp sina portar. Bageriet Bergis öppnade lagom till invigningen och med tanke på deras läge, mitt i gångstråket, har alla kaffesugna kunnat njuta av såväl utsikten mot biblioteket och gräsytorna runtomkring som bageriets utsökta bakverk.

Brinner man för miljöfrågor och återvinning kan man botanisera inne på Refurn med sitt stora urval av inredning. Vill man vara en ännu större miljövän ges möjlighet att införskaffa en ny cykel hos cykelhandlaren för att avnjuta Bergshamra och resten av Nationalstadsparken per cykel.

Det finns också gott om matställen kring torget så alla kan hitta något efter en dags rundtur i en av Solnas finare stadsdelar.

Trots att sommaren och hösten nu har övergått i vinter jobbar vi vidare med olika projekt där det största just nu är renoveringen av Bergshamragaraget. Av naturliga skäl syns inte arbeten på samma sätt som när torget renoverades men vi kan nog lova att resultatet kommer att bli häpnadsväckande.

Med tanke på den stundande adventstiden vill vi passa på att önska alla en trevlig adventstid samt en fridfull jul!

Signalisten
Distrikt Norr